Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz neutvrđenih razloga prešao na krivi trak

Grubišno Polje: Motociklist udario u betonski most i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 15 sati u Grubišnom Polju smrtno je stradao 44-godišnji muškarac, priopćila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Nesreća se dogodila kada je Kligl Jaroslav (44) vozeći moped 'Tomos APN 6' daruvarskih registracijskih oznaka iz centra Grubišnog Polja prema naselju Grbavac iz neutvrđenih razloga mopedom prešao na lijevu stranu kolnika, zahvatio bankinu te sletio u putni jarak i udario u betonski most.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

Uslijed udarca Jaroslav je pao na betonski most te od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće. Po nalogu istražne sutkinje tijelo stradalog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se sutra provesti obdukcija.

Ovo je deseta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene