Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar na pučini

Drama na moru: Gori ribarski brod u šibenskom akvatoriju, gašenje otežavaju plinske boce koje su na njemu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U šibenskom akvatoriju gori ribarski brod. Do požara je došlo na koči na pučini.

Požar na koči na pučini šibenskoj akvatorija buknuo je u subotu u ranim poslijepodnevnim satima. Dojavu o požaru potvrdila je i policija.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

"Brod i dalje gori. Spašeni su svi članovi posade. Radi se o rubnom području Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije", potvrdio je za DNEVNIK.hr glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić.

"Brod je na otvorenom moru, u tijeku je gašenje požara", dodao je Pavić. Policija je dojavu o požaru dobila malo iza 13:30.

Morski.hr piše da se radi o ribarskom brodu Lokarda čiji je signal posljednji put odaslan južno od otoka Žirja. Posada broda je evakuirana, a na terenu su vatrogasci, Lučka kapetanija i policija.

Brod Lučke kapetanije je pristupio gašenju i morao je odstupiti zbog velike vrućine i činjenice da na brodu ima plinskih boca, što bi dovelo u opasnost i gasitelje, navodi Morski.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene