Gorjela je osnovna škola u Zagrebu! Požar je izbio iza 4 sata ujutro, a ugašen je u 7:10. Planulo je krovište, a požar su gasili vatrogasci s 22 vozila. Ističu kako su išli s toliko vozila kako se zbog koronavirusa ne bi "stiskali".

Galerija


U Zagrebu je izbio požar na osnovnoj školi u Zagrebu. Riječ je o Osnovnoj školi Mate Lovraka u Gornjoj Dubravi.

Vezani članci Veliki požar izbio u tvornici stolarije i drvne prerade u Valpovu - 1 POGLEDAJTE VIDEO Veliki požar izbio u tvornici u Valpovu: Vatra stavljena pod kontrolu, vatrogasci će na požarištu biti do jutra Rami Malek i Lucy Boynton Oskarovac Rami Malek i djevojka snimljeni u Zagrebu, ovo im je drugi posjet Hrvatskoj u manje od godinu dana

"Ljudi su izašli na balkone da vide o čemu se radi. Užas. Inače se budimo za posao oko 6:30, ovo je bilo prije. Čuli smo sirene i kako otvaraju hidrante. S balkona se sve vidjelo jer smo tu odmah do škole. Bilo je jako puno dima", javlja 24 sata. 

Požar je izbio u 4:34, a ugašen je u 7:10, rekli su nam u JVP-u Grada Zagreba. U požaru je jedan vatrogasac uganuo zglob. Vatrogasci su i dalje na terenu te saniraju požarište. 

Zagrebački vatrogasci kažu da je požar ugašen, ali se uvukao u metalnu međukonstrukciju krovišta, na otprilike 1000 metara kvadratnih, što se mora otvarati i istovremeno gasiti tako da ima još dima.

Istaknuli su i kako su na teren išli s čak 22 vozila kako se zbog koronavirusa "ne bi stiskali" po vozilima.