Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠKOLA U DUBRAVI

Planula osnovna škola u Zagrebu, gorjelo krovište! Jedan vatrogasac lakše ozlijeđen: "Čuli smo sirene, bilo je jako puno dima"

Požar škole
Požar škole DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija +0 Požar škole Galerija 1/1 >>
Gorjela je osnovna škola u Zagrebu! Požar je izbio iza 4 sata ujutro, a ugašen je u 7:10. Planulo je krovište, a požar su gasili vatrogasci s 22 vozila. Ističu kako su išli s toliko vozila kako se zbog koronavirusa ne bi "stiskali".

U Zagrebu je izbio požar na osnovnoj školi u Zagrebu. Riječ je o Osnovnoj školi Mate Lovraka u Gornjoj Dubravi.

Pročitajte i ovo Advent u Zagrebu - 9 Ponude do 26. svibnja Grad Zagreb objavio natječaj za Advent: Otkrili jednu novost i cijene naknada Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi

"Ljudi su izašli na balkone da vide o čemu se radi. Užas. Inače se budimo za posao oko 6:30, ovo je bilo prije. Čuli smo sirene i kako otvaraju hidrante. S balkona se sve vidjelo jer smo tu odmah do škole. Bilo je jako puno dima", javlja 24 sata. 

Požar je izbio u 4:34, a ugašen je u 7:10, rekli su nam u JVP-u Grada Zagreba. U požaru je jedan vatrogasac uganuo zglob. Vatrogasci su i dalje na terenu te saniraju požarište. 

Zagrebački vatrogasci kažu da je požar ugašen, ali se uvukao u metalnu međukonstrukciju krovišta, na otprilike 1000 metara kvadratnih, što se mora otvarati i istovremeno gasiti tako da ima još dima.

Istaknuli su i kako su na teren išli s čak 22 vozila kako se zbog koronavirusa "ne bi stiskali" po vozilima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene