Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Puntu

FOTO Izgorjeli deseci brodica u drugoj najvećoj marini na Jadranu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija istražuje uzrok požara u kojem, srećom, nema ozlijeđenih. Radi se o marini u Puntu na Krku koja ima oko 850 vezova.

Ukoliko ste u Puntu pošaljite nam fotografije požara s najvažnijim informacijama na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Glasnogovornica PU Primorsko-goranske, Mirjana Kulaš, rekla nam je da su jutros nešto iza 6 sati primili dojavu o požaru na jednoj od brodica u marini u Puntu, na otoku Krku.

'Sve smrdi po plastici, čak se i u Krku jako osjeti. Vatrogasci gase već dva sata, a još uvijek dosta gori', javio nam je naš čitatelj  Karlo Sintić i poslao fotografije. Požar je u međuvremenu ugašen, a šeteta je velika.

Policija je na svojim stranicama objavila da su požar ugasili vatrogasci iz Krka, te da je, prema posljednjim informacijama, požarom zahvaćeno više od petnaest plovila na suhom vezu marine Punat. 'U ovom događaju srećom nije bilo ozlijeđenih osoba', stoji u priopćenju.

Slijedi utvrđivanje svih okolnosti i činjenica izbijanja požara.

Ovo je inače druga po veličini marina na Jadranu i ima oko 850 vezova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene