Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga se nastavlja

Goranka preko društvene mreže prodala tisuće lažnih Adidas, Nike i Converse tenisica i zaradila milijune

Pronađene krivotvorene tenisice (Foto: PU primosko-goranska) - 2
Pronađene krivotvorene tenisice (Foto: PU primosko-goranska) - 2 PU primosko-goranska
Aktualno Galerija Pronađene krivotvorene tenisice (Foto: PU primosko-goranska) - 2 Pronađene krivotvorene tenisice (Foto: PU primosko-goranska) - 2 Foto: PU primosko-goranska Pronađene krivotvorene tenisice (Foto: PU primosko-goranska) - 1 Pronađene krivotvorene tenisice (Foto: PU primosko-goranska) - 1 Foto: PU primosko-goranska Pronađene krivotvorene tenisice (Foto: PU primosko-goranska) - 3 Pronađene krivotvorene tenisice (Foto: PU primosko-goranska) - 3 Foto: PU primosko-goranska +0 Pronađene krivotvorene tenisice (Foto: PU primosko-goranska) - 4 Galerija 1/4 >>
Policija u Vrbovskom uhvatila je prevaranticu koja je preko interneta prodavala krivotvorene tenisice.

Policajci u Vrbovskom proveli su kriminalističku istragu nad dvoje dvoje hrvatskih državljana starosti 27 i 28 godina. Policija sumnja da su oni počinili četiri kaznena djela povreda žiga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija prijavila svo troje Slovenka tvrdi da ju je na Krku pretukao bračni par: "Sve zbog hrane za mačke. Moj sin je prestravljen jer je sve gledao" Akcija spašavanja, ilustracija (Foto: HGSS) - 2 Istraga u tijeku Na Krku pronađeno tijelo muškarca: Poljak je otišao biciklom i otada mu se izgubio svaki trag

27-godišnjakinja je u razdoblju od 2014. do svibnja ove godine na prodaji krivotvorenih tenisica zaradila iznos od gotovo 1,8 milijuna kuna. Tijekom pretrage policija je pronašla prijenosno računalo, tablet, mobitele, PVC omote pripremljenih pošiljaka tenisica, novac u iznosu od oko 37.000 kuna i raznu dokumentaciju.

Osim toga, 27-godišnjakinji i njezinu pomagaču oduzeta su i 63 paketa koje je 27-godišnjakinja predala na otpremu, ali isto tako i nekoliko nepreuzetih pošiljaka koje su joj se vratile, a u kojima je bilo ukupno 89 pari tenisica za koje policija sumnja da su krivotvorene.

Krivotvorene tenisice prodavala je preko društvene mreže na kojoj je oglašavala prodaju tenisica marki Adidas, Nike, Converse i ostalih zaštićenih robnih marki. Kupci su joj bili građani iz cijele Hrvatske. Njima je poslala oko 6000 paketa s obućom.

Nakon dovršenog krim istraživanja, policija je 27-godišnjakinju prijavila nadležnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela povreda žiga, a 28-godišnjak je prijavljen za pomaganje u počinjenju kaznenog djela.

Istraga se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene