Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na redu iskazi svjedoka

Gdje je nestala Antonija Bilić?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Antonia Bilić nestala je 7. lipnja. Od tada joj se gubi svaki trag.

Unatoč opsežnim, nekima čak i najvećima u povijesti, potragama nestaloj 17-godišnjakinji do danas nema traga.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

Dragan Paravinja, osumnjičen da je povezan s nestankom Antonije Bilić, privremeno je izručen Hrvatskoj i nalazi se u šibenskom zatvoru, a unatoč ispitivanjima svjedoka i samog osumnjičenika za sada nema traga nestaloj tinejdžerici.

Poznato je samo da je Antonia Bilić, tog nesretnog 7. lipnja, ušla u osumnjičenikov kamion. To je potvrdila DNK analiza. Ostatak se razvoja događaja temelji uglavnom na indicijama. Policija je locirala signal njezinog mobitela, ali na tim lokacijama nijedna potraga nije dala rezultata.

Obitelj, ali ni javnost ne gubi nadu da je 17- godišnjakinja još živa. 

Paravinju, koji je nakon uhićenja u BiH priznao zločin, zatim ga na sudu povukao rekavši kako je priznanje iznuđeno, tereti se da je 7. lipnja oko 10 sati na cesti Šibenik-Drniš upravljao tegljačem iz smjera Splita prema Zagrebu i da je dolaskom na križanje ceste Split-Drniš-Zagreb, kod mosta na Čikoli, ugledao Antoniju Bilić koja je stopirala. Nakon toga se kamionom okrenuo, stao i povezao je, no u jednom se trenutku vozeći prema Splitu zaustavio s namjerom da s njom ima spolni odnos. Kako u tome nije uspio, sumnja se da je, kako bi spriječio da se otkrije njegovo nedjelo, usmrtio maloljetnicu, navelo je u zahtjevu za izručenje državno odvjetništvo.

No danas, niti nakon ispitivanja Antonijine obitelji, te svjedoka koji je vidio da djevojka ulazi u kamion Dragana Paravinje, ne znamo odgovor na pitanje gdje je nestala Antonia Bilić.

Ispitivanje svjedoka koja je planirano za danas možda ponudi odgovore na barem neka neodgovorena pitanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene