Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vatrenim oružjem

Garešnica: Ubio svoju maćehu pa sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetpetogodišnji muškarac pucnjem iz pištolja usmrtio je u Garešnici svoju 53-godišnju maćehu, nakon čega je počinio samoubojstvo, izvijestila je večeras nakon obavljenog očevida Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Policiji motiv tragedije još uvijek nije poznat, ali se na temelju prikupljenih saznanja sumnja da su je prouzročili poremećeni obiteljski odnosi između počinitelja i žrtve.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kvar na zadnjim kotačima Užas kod Garešnice: Zapalio se autobus koji je je prevozio osnovnoškolce, nema ozlijeđenih Slika nije dostupna Oduzeo prednost Težak frontalni sudar u Garešnici: Liječnici vozaču koji je izazvao nesreću nisu uspjeli spasiti život

Nesreća se dogodila u stanu u Ulici Vladimira Nazora 19a u Garešnici gdje je 35-godišnji A. K. oko 14,20 sati pucajući iz pištolja, za koji nije imao dozvolu, usmrtio svoju 53-godišnju maćehu G. K., a odmah zatim i sebe.

Tijela s vidljivim tragovima nasilne smrti pronašla je, nakon dojave, policija u 14,39 sati, a nakon očevida prevezena su na Odjel patologije bjelovarske bolnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene