Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Međimurju

U teškom frontalnom sudaru ozlijeđeno šestero ljudi, od toga troje djece! Otac (40) i sin (13) teško su ozlijeđeni, ali nisu u životnoj opasnosti

Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: JVP Čakovec) - 1
Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: JVP Čakovec) - 1 JVP ?akovec
Aktualno Galerija Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: JVP Čakovec) - 1 Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: JVP Čakovec) - 1 Foto: JVP ?akovec Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: JVP Čakovec) - 3 Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: JVP Čakovec) - 3 Foto: JVP ?akovec Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: JVP Čakovec) - 4 Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: JVP Čakovec) - 4 Foto: JVP ?akovec Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: Međimurske novine) - 7 Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: Međimurske novine) - 7 Foto: Me?imurske novine +7 Prometna nesreća kraj Čakovca (Foto: Međimurske novine) - 6 Galerija 1/12 >>
Na relaciji Žiškovec – Štrukovec oko 11:30 dogodila se teška prometna nesreća. Prema informacijama s terena, došlo je do direktnog sudara dvaju osobnih automobila. Teško ozlijeđeni otac i sin nisu u životnoj opasnosti, a sva četiri poljska državljana lakše su ozlijeđena.

Jedan od automobila navodno je u potpunosti izgorio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

"Strašno je izgledalo", rekao je Miljenko Fišter, voditelj smjene JVP-a Čakovec, koji je bio na terenu i gasio požar. Dojavu su dobili oko 11.30. 

"Na mjesto događaja upućeni su hitna medicinska pomoć, vatrogasci i policija. Požar na vozilima je ugašen, a u čakovečku bolnicu prevezeno je šestero sudionika nesreće. Nažalost, prema prvim informacijama iz bolnice, teške ozljede zadobili su vozač rođen 1979. godine i putnik iz vozila, dijete rođeno 2006. godine, obojica sudionici nesreće iz osobnog automobila, dubrovačkih registarskih oznaka", javili su iz međimurske policije.

Kako doznajemo, u automobilu dubrovačkih registracija bili su otac i sin. Obitelj živi u Čakovcu, a navodno je otac iz Dubrovnika, pa je zato auto imao dubrovačke registracijske oznake.

Selma Pernar voditeljica odjela na anesteziologiju rekla je kako je u čakovečku bolnicu dovezen 13-godišnjak sa zadobivenim teškim tjelesnim ozljedama te da nakon kirurške obrade više nije u životnoj opasnosti. Njegov otac također je zadobio teške tjelesne ozlijede, no nije u životnoj opasnosti.

U poljskom automobilu stradala je obitelj s dvoje djece, djevojčica (16) i dječak (14) godina. Sva četiri poljska državljana lakše su ozlijeđena.

"Oba auta gorjela su kad smo stigli. Srećom, svi koji su sudjelovali u nesreći već su bili izvan vozila. Neki su sami izašli, a vidio sam jednu ženu kako je nose djelatnici Hitne pomoći. Citroen je u potpunosti izgorio, a Jeepu je stradao prednji kraj. Pretpostavljam da su Poljaci išli s mora", dodao je Fišter. 

 

Na teren su izašli vatrogasci, policija i tri kola hitne pomoći. Prvo su došla dvoja kola Hitne pomoći, a zatim su u pomoć pozvali i još jedna.  

Zbog nesreće je došlo do zastoja u prometu te je cesta bila zatvorena, piše portal mnovine.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene