Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u noćnom klubu

FOTO Uplakana žena upalila lampaš ispred prilaza klubu u kojem je ubijen Tomislav Sabljo

Žena zapalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju
Žena zapalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju Ivana Nobilo/Cropix
Aktualno Galerija Žena zapalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju Žena zapalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju Foto: Ivana Nobilo/Cropix Žena zapalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju Žena zapalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju Foto: Ivana Nobilo/Cropix Lampaš ispred Ritza Lampaš ispred Ritza Foto: Ivana Nobilo/Cropix +0 Žena zapalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju Galerija 1/4 >>
Ispred prilaza klubu u kojem je ubijen Tomislav Sabljo jedna je žena upalila lampaš.

Jedna žena je kod ulaza u noćni klub Ritz upalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju. Nije poznato o kome je riječ, nije htjela davati izjave.

Pročitajte i ovo Ubojstvo na Trešnjevci NOVI DETALJI UBOJSTVA VIDEO/FOTO Osumnjičeni za Sabljino ubojstvo branio se šutnjom, od ranije je poznat policiji

Žena zapalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju Žena zapalila lampaš za ubijenog Tomislava Sablju (Foto: Ivana Nobilo/Cropix)

Sabljo je ubijen u subotu oko 4:45. Napadač je uhićen. Mjesto zločina ograđeno je policijskim trakama, a Ulica Florijana Andrašeca, u kojoj se dogodilo ubojstvo, zatvorena je.

Više o ubojstvu na Trešnjevci pročitajte >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene