Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrza vožnja

VIDEO i FOTO Zabio se u plinske boce na benzinskoj i odšetao s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač je nakon udara u plinske boce jednostavno odšetao s mjesta nesreće.

U ponedjeljak ujutro se na križanju Remetinečke ceste i Ulice Ive Robića dogodila nesreća, u kojoj je vozač, najvjerojatnije, zbog neprimjerene brzine uletio na parkiralište benzinske postaje i udario u kaveze s punim plinskim bocama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač

Vozač je, prema pričanju djelatnika benzinske postaje, vozio prebrzo i udario u rubnik, što ga je odbacilo na suprotnu stranu ceste. Kretao se iz smjera Ulice Ive Robića i priključivao se na Remetinečku cestu.

Muškarac se automobilom zabio u benzinsku postaju

Nakon što je udario u rubnik, prošao je između dva automobila i udario ih te preletio pješačku stazu i travnatu površinu da bi na kraju udario u kaveze s plinskim bocama na benzinskoj postaji.

Nakon svega, vozač je izašao iz vozila s mobitelom u rukama i napustio mjesto nesreće, rekao nam je djelatnik benzinske postaje na Remetinečkoj.

Policijski očevid je u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene