Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U skaldištu Konstruktora

FOTO Eksplozije odjekivale Splitom: Gorjele kemikalije, gume i boje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok požara znati će se nakon očevida.

Sinoć poslije 21,30 sati lokaliziran je požar koji je nešto prije 19 sati buknuo u Konstruktorovoj radionici i skladištu na Sirobuji, doznaje se u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Splita. "Lokalizirali smo požar, no sada nam ostaje najteži dio posla oko sanacije požarišta, na kojem ćemo morati raditi cijelu noć. Na terenu će ostati pet vozila i 15 gasitelja. Najbitnije je da u ovom požaru nije bilo ozlijeđenih, a materijalna šteta neće biti mala", rekao je dežurni vatrogasac u JVP Split.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

FOTO Split: Eksplozije uznemirile građane, gorjele kemikalije

Prvu dojavu o požaru splitski su vatrogasci dobili u 18,50 sati, kada su ih građani nazvali kako bi im dojavili da vide crni gusti dim na rubnom dijelu grada. Na teren je odmah pohitalo 25 vatrogasaca sa 16 vozila, a u pomoć su im priskočili i kolege iz dobrovoljnih vatrogasnih društava Split i Žrnovnica.

Tijekom požara odjekivale su brojne eksplozije, a radilo se o zapaljivim tekućinama, gumama i bojama koje su u dodiru s vatrom eksplodirale. Još se ne zna uzrok požara, niti kolika je šteta. Ako ujutro vatrogasci taj požar proglase ugašenim, obavit će se očevid, koji bi trebao pokazati kako je vatra izbila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene