Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačka zlatarnice

FOTO Jeste li vidjeli ovu ženu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila fotografije sa snimke nadzorne kamere, žene koju sumnjiči za pljačku poslovnici za otkup plemenitih metala.

Zbog sumnje da je prijeteći vatrenim oružjem i suzavcem počinila dva razbojništva u poslovnici za otkup plemenitih metala, 21. siječnja u Žumberačkoj ulici i 11. veljače u Ulici Hribarov prilaz, policija poziva građane da, ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatoj ženi s fotografija o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Žena je starosti između 45 i 50 godina, visine oko 170-175 cm, jače tjelesne građe, crvene kose do ramena, najvjerojatnije se radi o perici.

Traži ga policija: Uz prijetnju pištoljem opljačkao banku u Balama

Tijekom počinjenja razbojništva nosila je dioptrijske naočale te bila odjevena u krem jaknu duljine do kukova, a u drugom slučaju u crnu jaknu, crne hlače na crtu te bijeli šal oko vrata, manji kišobran i veću žensku torbu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene