Policija je objavila fotografije sa snimke nadzorne kamere, žene koju sumnjiči za pljačku poslovnici za otkup plemenitih metala.


Zbog sumnje da je prijeteći vatrenim oružjem i suzavcem počinila dva razbojništva u poslovnici za otkup plemenitih metala, 21. siječnja u Žumberačkoj ulici i 11. veljače u Ulici Hribarov prilaz, policija poziva građane da, ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatoj ženi s fotografija o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Vezani članci Pištolj, ilustracija Le Monde opširno piše o kriminalnim klanovima u Srbiji i Crnoj Gori i vezama s državom Hitna pomoć, ilustracija Ispod nadvožnjaka u Makarskoj pronađena ozlijeđena žena, preminula na putu do bolnice

Žena je starosti između 45 i 50 godina, visine oko 170-175 cm, jače tjelesne građe, crvene kose do ramena, najvjerojatnije se radi o perici.

Traži ga policija: Uz prijetnju pištoljem opljačkao banku u Balama

Tijekom počinjenja razbojništva nosila je dioptrijske naočale te bila odjevena u krem jaknu duljine do kukova, a u drugom slučaju u crnu jaknu, crne hlače na crtu te bijeli šal oko vrata, manji kišobran i veću žensku torbu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook