Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za lopovima

FOTO: Jeste li vidjeli ovu dvojicu pljačkaša?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila fotografije pljačkaša koji su iz banke u Hercegovcu otišli s 'većim iznosom domaćeg novca'.

Dvojica maskiranih muškaraca su u petak oko 14.55 ušla u prostorije banke te uz prijetnju oružjem zatražili novac od dviju službenica nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

Jedan od pljačkaša je star oko 25 godina, visine oko 175 cm i težine oko 65 kg. Izrazito je mršav, na glavi je imao crnu vunenenu kapu i kapuljaču od majice te traper hlače, tenisice i kožne rukavice.

Drugi je star između 22 i 24 godine, visine oko 165 cm i težine oko 70 kg. Ima okrugle obraze, na glavi crnu vunenu kapu i tamne naočale. Na sebi je nosio crnu kožnu jaknu, traper hlače, tenisice i kožne rukavice.

Policija moli sve građane da ukoliko posjeduju informacije o ovim osobama o tome obavjeste najbližu policijsku postaju ili nazovu telefon 192. Također informacije se mogu dojaviti putem e-mail adrese - bjelovarsko-bilogorska@policija.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene