Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin: "Šeparović misli da vlast pripada njemu"

Zbog sunje na krađu

FOTO Jeste li vidjeli ovog mladića i djevojku? Policija traga za njima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za mladićem i djevojkom koji su snimljeni nadzornim kamerama u trgovini u Lokvama, zbog sumnje da su ukrali novac iz iste trgovine.

U mjestu Lokve još se 8. srpnja dogodila drska krađa u jednoj trgovini tvrtke iz Zagreba, a PU primorsko-goranska sumnjiči mladića u bijeloj majici i djevojku u sivoj majici na fotografijama, za krađu novca iz te trgovine.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> FOTO Jeste li vidjeli ovog razbojnika?

Naime, dok je prodavačica bila zauzeta drugim poslovima, policija sumnja kako je par sa fotografija iskoristio tu priliku kako bi ukrao nepoznatu novčanu svotu.

Oboje su slabije građe, kako ističe policija, a građane mole, ako imaju bilo kakve informacije o njima da o tome obavijeste Policijsku postaju Delnice na telefon 051/439 710, najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem emaila primorsko-goranska@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene