Policija traga za mladićem i djevojkom koji su snimljeni nadzornim kamerama u trgovini u Lokvama, zbog sumnje da su ukrali novac iz iste trgovine.


U mjestu Lokve još se 8. srpnja dogodila drska krađa u jednoj trgovini tvrtke iz Zagreba, a PU primorsko-goranska sumnjiči mladića u bijeloj majici i djevojku u sivoj majici na fotografijama, za krađu novca iz te trgovine.

Vezani članci Milošu Lončaru s Banovine posjekli i ukrali drva - 2 Miloš je u potresu ostao bez kuće, a sad su mu pokrali i hrastovu šumu: "Ta stabla mi je deda 150 godina čuvao... Sad nemam ništa, je l' mi baš trebaju uzeti i dušu i srce?" Policija, ilustracija Mladić u dva mjeseca počinio 34 krađe: Provaljivao u frizerske salone, kafiće, pekare, trgovine...

>> FOTO Jeste li vidjeli ovog razbojnika?

Naime, dok je prodavačica bila zauzeta drugim poslovima, policija sumnja kako je par sa fotografija iskoristio tu priliku kako bi ukrao nepoznatu novčanu svotu.

Oboje su slabije građe, kako ističe policija, a građane mole, ako imaju bilo kakve informacije o njima da o tome obavijeste Policijsku postaju Delnice na telefon 051/439 710, najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem emaila primorsko-goranska@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook