Crni dim nadvio se jutros nad zagrebačkom četvrti Trešnjevka. Gorjelo je u Plivi.


Ukoliko imate snimke ili fotografije požara, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost!

Vezani članci Tulum kod HNK-a u Zagrebu - 1 Ovog vikenda policija intervenirala zbog dvije tučnjave mladih, u jednoj ima i ozlijeđenih Eksplozija u Zagrebu - 1 U eksploziji u Zagrebu uništena kuća, žena lakše ozlijeđena: "Bio sam u kupaoni, prao ruke. Mislio sam da je potres"

Na Trešnjevci u Zagrebu buknuo je požar. Međutim, isprva ni vatrogasci nisu znali gdje točno gori.

'Imamo dojave građana da se nad Trešnjevkom nadvio crni oblak dima, ali ni sami ne znamo gdje točno. Tražimo mjesto požara', rekli su oko 9 sati za Dnevnik.hr zagrebački vatrogasci.

Jedan čitatelj poslao nam je fotografiju dima, dok nam čitateljica javlja da se radi o Plivi.

Da se radi o jednoj od zgradi Plive, potvrdili su nam kasnije zagrebački vatrogasci. 'Oni imaju svoju vatrogasnu postrojbu pa su to sami riješili', kazali su u JVP Zagreb.

U policiji kažu da se radilo o manjem požaru u Prilazu baruna Filipovića, koji je ugašen, a okolnosti i oštećenja se utvrđuju.

O ovom slučaju, kratkim priopćenjem javili su se iz Plive. 'Na posebno ograđenom prostoru Plivine lokacije između objekata došlo je do kraćeg požara otpadnog građevinskog materijala koji je profesionalnom intervencijom vrlo brzo u potpunosti ugašen. Nema opasnosti za građane i zaposlenike, a materijalna šteta je zanemariva', priopćila je Tamara Sušanj Šulentić, direktorica komunikacija Plive.

Dramatična snimka: Majka bacila djecu s četvrtog kata

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook