Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćni pohod osječkih huligana:

FOTO: Divljali i palili po gradu, izgorjela tri automobila i dva kontejnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku su noćas u razmaku od dvadesetak minuta gorjela dva automobila i dva kontejnera u blizini središta grada, sve na udaljenosti od dvjestotinjak metara.

U razmaku od pola sata iza ponoći zapaljena su dva automobila i najmanje dva kontejnera u ulicama Matije Reljkovića, Otokara Keršovanija i Dobriše Cesarića u užem centru grada, udaljenima nekoliko stotina metara.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti'' Premijer Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković: "Ovo je afera u kojoj članova HDZ-a nema''

Prema riječima jedne od stanarki iz ulice O.Keršovanija tim je putem prošla skupina od 30-tak huligana koji su glasno pjevali, rušili te palili sve pred sobom. Navodno je riječ o navijačima, no policija nije ništa službeno potvrdila.

Policija je u obližnjem parku kralja Držislava locirala skupinu pijanih mladića od kojih su neki pobjegli.

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Osijek izvijestili su da su dojavu o prvom automobilu koji je gorio zaprimili par minuta poslije ponoći, a samo nekoliko minuta iza da gori i drugi automobil. Uslijedile se potom dojave da gore dva kontejnera.

U gašenju požara sudjelovalo je 16 vatrogasaca i četiri vozila, kazao je Stjepan Kolar, zapovjednik smjene Javne vatrogasne postrojbe Osijek. Dodao je kako je vrlo neobično da u tako kratkom vremenu izgore dva automobila i dva kontejnera.

Policija je izvijestila o pet požara koji su izbili tijekom noći, od čega tri na osobnim automobilima, te dva na kontejnerima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene