Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepropisno pretjecanje

FOTO: Autom 'pomeo' goste na terasi kafića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet je osoba ozlijeđeno, od kojih jedna teže, u prometnoj nesreći koja se popodne dogodila u glavnoj i najprometnijoj ulici u Slavonskome Brodu, kad se vozač 'renaulta clia' zaletio na terasu kafića punu gostiju pokušavši preteći kolonu vozila, doznaje se u policiji.

Pri pokušaju pretjecanja vozač nije uočio da je prvo vozilo u koloni počelo skretati u sporednu ulicu, u koje je 'clio' udario i od udarca najprije je odbačen na terasu, a zatim u zid kafića. Zatim je pokupio goste na punoj terasi i ozlijedio pet gostiju, ali ozljede nisu opasne za život te su nakon pomoći u brodskoj bolnici pušteni kućama.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Ugostitelji ostaju bez terasa - 5 Stiglo rješenje Dio zagrebačkih ugostitelja u strahu nakon poteza Grada: "Raditi bez terase je kao da imate auto bez guma"

24-godišnji vozač 'renaulta clia' nije ozlijeđen, a policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu. U trenutku nesreće na terasi kafića u Ulici Petra Krešimira IV. sjedilo je petnaestak gostiju. Čuvši udarac jednog automobila u drugi, nekolicina ih je pobjegla s terase prije nego je na nju 'doletio' odbačeni automobil.

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene