Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u zatvoru

Filmska jurnjava kod Čakovca: Tri policijska vozila ganjala mladića koji je vozio bez važeće dozvole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušali su zaustaviti automobil u Nedelišću, a onda je počela jurnjava za neodgovornim vozačem, javlja policija.

U subotu iza ponoći u Nedelišću, u Čakovečkoj ulici, patrola Prometne policije Čakovec pokušala je zaustaviti automobil čakovečkih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća u Međimurju Kaznena prijava BMW-om se zabio u kuću: Dijete u Međimurju zadobilo teške ozljede opasne po život Ilustracija Pamtit će taj travanj Protiv trojice hrvatskih policajaca podignuta optužnica! Zaustavili vozilo i pristali na suludi vozačev plan

Vozač nije zaustavio automobil na svjetlosne i zvučne znakove policajaca te je nastavio vožnju prema južnoj obilaznici grada Čakovca pa je policijska patrola krenula u potjeru.

Potjeri su se priključile još dvije ophodnje policije. Vozač automobila nastavio je vožnju južnom obilaznicom prema naseljima Štefanec, Mala Subotica, Palovec do naselja Piškorovec, gdje je zaustavio vozilo te počeo trčati prema šumi.

Policajci su ga stigli i upotrijebili sredstva prisile kako bi ga uhitili. Utvrđeno je da se radi 25-godišnjaku sa šireg područja općine Nedelišće te da je za volanom bio bez važeće vozačke dozvole.

"Protiv 25-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja te obavijesti o počinjenim prekršajima Zakona o sigurnosti prometa na cestama nakon čega je u subotu, 13. travnja u jutarnjim satima doveden nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda, gdje mu je određeno zadržavanje, nakon čega je predan u zatvor", priopćila je Policijska uprava međimurska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene