Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Fatalna ujna' Slađana Novoselnik, koju je sud u Splitu osudio na 22 godine zatvora, a njezinog nećaka na 10, nakon čega je Vrhovni sud ukinuo tu presudu, navodno je imala i ljubavnu aferu s radnikom iz tvrtke pokojnog supruga.


Podsjetimo, Slađana i njezin nećak optuženi su za ubojstvo Domagoja Novoselnika (32), osuđeni te je potom ta presuda i ukinuta od strane Vrhovnog suda i čitav je postupak vraćen na početak.

Vezani članci Splitski taksi, ilustracija Splitski taksisti besplatno voze zdravstvene djelatnike: ''Želimo im zahvaliti na svemu'' Požar na Hvaru Izbio požar na južnoj strani otoka Hvara, vatra se brzo širi zbog jake bure

>> 'Fatalnoj ujni' 22 godine zatvora zbog ubojstva supruga, nećaku 10

Krajem mjeseca maloljetnom optuženom nećaku istječe maksimalno trajanje pritvora, a Županijsko odvjetništvo u Splitu ustrajat će da on i nadalje ostane u pritvoru, zbog posebno teških okolnosti zločina.

Kako je Vrhovni sud ukinuo presudu, naloženo je da se suđenje ponovi pred novim sudskim vijećem.

Ipak, pojavile su se i neke nove okolnosti, odnosno navodi kako je Slađana i prije veze s maloljetnim nećakom, supruga varala s radnikom njegove tvrtke, kojeg je isto tako nagovarala da ubije Novoselnika, piše Slobodna Dalmacija.

Ubojstvo Domagoja Novoselnika se dogodilo 30. srpnja 2011. U Vrsniku na Hvaru, a maloljetni nećak još je pred istražnim sucem bio priznao vezu s ujnom kao i to da joj je rekao što će učiniti. S njom je u godinu dana veze izmijenio čak 10.000 SMS poruka, doznala je tijekom istrage policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook