Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražila ga obitelj

Nakon 17 dana pronađen u šumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elvis Skenderović, građevinski radnik u Jastrebarskom, nestao je prije 17 dana.

Elvis Skenderović, oženjeni 28-godišnjak s dvoje djece nestao prije 17 dana, pronađen je mrtav. 'Taj dan, kada je nestao, odveo je kćeri na sladoled. Oko ponoći je Almedini poslao poruku da ne može više ovako. Automobil je ostavio pred stanom, a njega od tog dana nema. Došle su do nas glasine da je imao problema sa šefom, ali znamo da to nije istina i da ga je šef uvijek hvalio. Elvis je radio fasade i bio zadovoljan poslom', ispričali su njegovi roditelji Sanija i Hamdija Skenderović, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

Njegova supruga Almedina jučer im je javila da su pronašli Elvisa obješenog u šumi pokraj Jastrebarskog. Policija je mogla samo potvrditi pronalazak tijela i Elvisove zdravstvene iskaznice na istom mjestu.

Tijekom potrage istražitelji su nazivali Elvisov broj i u početku traganja uspjeli su ga dobiti na telefon. Bio je u šumi i nije se htio vratiti. Policajci su krenuli za njim, ali nisu ga uspjeli naći. Da ga se precizno locira putem signala mobitela trebalo je proći vremena. Kad su Elvisa našli, nažalost, bilo je prekasno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene