Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuje se uzrok

Eksploziju u 'šibicari' nije uzrokovala eksplozivna naprava, jedna radnica kritično

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još nije otkriven uzrok eksplozije u Osijeku, ali su vještaci odbacili neke mogućnosti.

Voditelj odsjeka jedinice za intenzivno liječenje KBC-a Osijek dr. Josip Ivić kazao je kako je stanje jedne žene i dalje izuzetno teško te da je priključena na aparate dok je druga stabilno.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Rezultati očevida koji su jučer nakon eksplozije u bivšoj osječkoj 'šibicari' obavili policijski službenici Centra za kriminalističa vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba i djelatnici PU Osječko-baranjske u potpunosti isključuju da je uzrok ekspozije vojno-formacijsko sredstvo ili eksplozivna naprava, izvijestila je danas PU Osječko-baranjska.

Stvarni uzrok snažne eksplozije koja se dogodila jučer oko 6,30 sati ujutro i u kojoj je ozlijeđeno pet žena, od kojih dvije teško, utvrdit će se vještačenjem izuzetih tragova. Nakon eksplozije za sada nepoznatog uzroka izbio je požar, koji su brzo ugasili vatrogasci.

>> Osijek: Dvije žene teško ozlijeđene u eksploziji, jednoj amputirali nogu

Ozljede opasne za život dobile su 34-godišnjakinja iz Luga i 50-godišnjakinja iz Korođa, a lakše su ozlijeđene 44-godišnjakinja iz Osijeka, 33-godišnjakinja iz Ivanovca i 47-godišnjakinja iz Dalja. One su zaposlenice osječke tvrtke koja se bavi preradom plastike, a u trenutiku eksplozije čistile su prostorije zbog selidbe, priopćila je policija. (Hina/Agencija Vlm)



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene