Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijski očevid u tijeku

Eksplozija u toplani: Teško ozlijeđen radnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji koja se dogodila u pogonu toplane HEP-a u Zagorskoj ulici teško je opečen 37-godišnji radnik.

'Jutros oko 10 sati policija je dobila dojavu da je u pogonu toplane HEP-a došlo do eksplozije kilovoltnog postrojenja pri čemu je ozlijeđen, točnije, opečen 37-godišnji radnik', rečeno je iz zagrebačke policije za Dnevnik.hr. Ozlijeđeni radnik prebačen je u Traumatološku bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede. Policijski očevid, kojim će se otkriti uzrok tragedije, još uvijek je u tijeku. 

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Ilustracija Hrvatske elektroprivrede Stotine milijuna eura HEP potražuje 100 milijuna eura od Elektroprivrede Republike Srpske: Ukoliko ne dođe do dogovora slijedi arbitraža

Iz HEP-a javljaju kako je do kvar u postrojenju EL-TO Zagreb izazvao kratkotrajni prekidi u isporuci električne energije u trajanju od nekoliko minuta na Trešnjevci. Došlo je i do prekida u napajanju kućanstava toplom vodom zapadnog dijela grada Zagreba (zapadno od Savske ulice).

Gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama smatra nedopustivim da HEP-ova elektrana-toplana nije nadležne gradske službe izvijestila o incidentu, o kojem su saznali tek od policije.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene