Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar trebao prikriti trostruko ubojstvo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosadašnji nepotpuni nalazi obdukcije pougljenjenih tijela triju osoba pronađenih u stanu u Rijeci, potvrdili su kako je riječ o nasilnoj smrti, priopćila je primorsko-goranska Policijska uprava. Javljaju se tako prve sumnje da se požarom zapravo željelo prikriti ubojstvo.

Naime, doznajemo da je Đani Vukoša, sin vlasnika stana Benita, koji je tamo živio s ocem i djevojkom, evidentirani diler drogom, koji je u listopadu prošle godine, upravo zbog trgovine narkoticima, izašao iz zatvora.

Pročitajte i ovo Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija" Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Neslužbeno se doznaje da su ga određene osobe iz riječkog narko miljea sumnjičile da ih je 'cinkao' policiji.

Navodno je zbog toga dobivao prijetnje, a na automobilu mu je nedavno osvanuo čavlom ispisan natpis 'druker'.

Susjedi tvrde da su se prije eksplozije na 12 katu nebodera čuli hici iz vatrenog oružja, što bi moglo značiti da su Đani, njegov otac i nevjenčana supruga prvo ubijeni, a zatim zapaljeni.

Đani je, kažu susjedi, bio nezgodne naravi i javna je tajna da se bavio mutnim poslovima.

U policiji, u interesu istrage, te informacije još ne žele potvrditi.

Obdukcija još nije dovršena, a obavlja ju Zavod za sudsku medicinu u Rijeci.

U službenom priopćenju se navodi kako se očekuje da će se zbog uništenja unutrašnjosti stana očevid nastaviti i sutra.

Očevidom se pronalaze i prikupljaju tragovi koji mogu
pridonijeti utvrđenju okolnosti u kojima je izbio požar i smrtno
stradale tri osobe. Očevid u stanu u Ulici braće Stipčić počeo je jutros, a vodi ga istražni sudac Županijskog suda u Rijeci Valentin Ivanetić s djelatnicima PU-a i vještacima Centra za kriminalistička vještačenja MUP-a u Zagrebu.

U policijskom priopćenju navodi se kako su liječničku pomoć u tijeku i nakon gašenja požara zatražile četiri osobe, od kojih je jedna teže, a ostale lakše ozlijeđene. Neslužbeno se doznaje da je riječ o ozljedi stanara koju je zadobio od pada predmeta dok je gledao gašenje požara te o trima lakšim trovanjima dimom.

U stanu na 12. katu nebodera u 4,20 sati odjeknula je eksplozija i nakon toga je buknuo požar. Vatrogasci su pri gašenju pronašli tijela triju osoba. Vlasnik stana je Benito Vukoša, a u njemu je stanovao sa sinom Đanijem i njegovom djevojkom Mirjam Švaljek, ali još nije potvrđeno jesu li tri pronađena tijela njihova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene