Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar ugašen

Eksplozija u Istri, dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 10 sati začula se eksplozija u Partizanskoj ulici u istarskom Taru.

U mjestu Tar u Istri jutros je došlo do eksplozije u obiteljskoj kući. Kako se doznaje u PU istarskoj, ozlijeđene su dvije osobe.

Muškarac (43) zadobio je teške ozlijede te je prevezen u KBC Rijeka dok je 58-godišnjakinja lakše ozlijeđena i prevezena je u bolnicu u Puli.

Vatrogasci su ugasili požar, a očevidom bi se trebao utvrditi zbog čega je do njega došlo. Navodno je uzrok plinska boca i to namjerno aktivniranje.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

Naime, kako piše Glas Istre, radi se o namjernom paljenju plinske smjese. Muškarca je 29. veljače oko 4 sata partnerica s kojom je živio prijavila za obiteljsko nasilje. 58-godišnjak je uhićen dan kasnije kada je nakon prijetio suicidim, odnosno da će "odvrnuti" bocu plina. Nakon postupanja smješten je na odjel psihijatrije pulske bolnice, odakle je 2. ožujka pobjegao. Policija je od tada tragala za njim.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene