Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eksplozija u klubu 'Fontana' podmetnuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eksplozija u novozagrebačkom noćnom klubu "Fontana", poznatom po tzv. narodnjačkoj glazbi, namjerno je izazvana, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja traga za nepoznatom osobom koja je u skladište kluba noćas ubacila improviziranu eksplozivnu napravu.

Eksplozija u klubu u naselju Trnsko u Radmanovečkoj ulici dogodila se noćas oko 2 sata, a kako klub tada nije radio nitko nije ni ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Policija je poslijepodne objavila kako je očevidom utvrđeno da je nepoznati počinitelj "kroz neozidani dio zida zapadnog pročelja u skladište kluba ubacio improviziranu eksplozivnu napravu".

U eksploziji je oštećena nadstrešnica iznad skladišta te troje
metalnih vrata koja su izbijena iz ležišta, a materijalna šteta
procjenjena je na oko 30.000 kuna.

Počinitelj i njegovi motivi za sada su nepoznati.

Kako prenose mediji, vlasnik "Fontane" Ante Radoš (60), koji živi u istom objektu u kojem je i klub, o eksploziji nije želio govoriti.

"Fontana" je javnosti postala poznata u ljeto prošle godine kada su u njoj u noćnim satima zatečena trojice hrvatskih nogometnih reprezentativaca Dario Srna, Ivica Olić i Boško Balaban koji su tada trebali biti u karanteni. Trojica nogometaša zbog toga su jedno vrijeme bili udaljeni iz reprezentacije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene