Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznali smo sve detalje

Ekskluzivno: Posljednji trenuci ubijenog Simića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doznali smo sve detalje oko Simićevog boravka i nestanka u Zagrebu.

Cvetko Simić u Hrvatsku je ušao prije dvadesetak dana iz Slovenije. Po dolasku u Zagreb, sa svojim je Mercedesom njemačkih tablica otišao u autopraonicu, a potom u restoran u blizini hotela West in. Otad mu se gubi svaki trag. Na izlasku iz restorana prišle su mu dvije osobe koje su ga ugurale u automobil. Nedugo potom izmasakrirano tijelo završilo je na dnu Jarunskog jezera.

Pročitajte i ovo Ilustracija Noćna mora na kampusu Nešto je gadno smrdjelo u zgradi, a kad su otvorili ventilaciju, morali su zvati policiju Slika nije dostupna Potvrdili nalazi Lubanja s Jaruna pripada raskomadanom Cvetku Simiću

Srbijanske tajne službe koje su ga stalno nadzirale nisu ga mogle locirati, jer je prije ulaska u Hrvatsku isključio svih pet mobilnih telefona koje je koristio. Simić je za kratkotrajnog boravka na slobodi u Zagrebu, komunicirao s telefonske govornice.

>> Obezglavljeni leš s Jaruna je srpski kriminalac

'Tih desetak proteklih dana nije bio u Beogradu to znači da je bio praćen i nadziran i da se nije nigdje pojavljivao, a očito se trebao pojaviti. Navodno je njegova supruga prije nekoliko dana prijavila nestanak', rekao je Vojislav Tufegdžić, urednik Blica.

Simića policija povezuje uz krijumčarenje droge. Upućeni u odnose krim klanova kažu da je pripadao skupini Luke Bojovića koji je nakon uhićenja Joce Amsterdama preuzeo većinu poslova u beogradskom podzemlju. Simić je bio osoba od velikog povjerenja jer je odrađivao velike poslove na području cijele države. Nesumnjivo je da će ovo ubojstvo izazvati novi val obračuna među zaraćenim klanovima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene