Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija upozorava

Džepari vrebaju turiste po Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području stare gradske jezgre u Dubrovniku proteklog vikenda zabilježeno je nekoliko krađa novčanika, doznaje se u dubrovačkoj policiji.

Tako je nepoznati počinitelj u ulici Žudioska iz torbe državljanke SAD-a otuđio novčanik s novcem osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Druga krađa dogodila se u jednom ugostiteljskom objektu kada je nepoznati počinitelj državljanki Australije iz torbe otuđio novčanik s mobitelom, zdravstvenom i bankovnom karticom.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> Nećete vjerovati gdje se sve džepari nalaze oko vas!

Na plaži na Lapadu nepoznati je počinitelj državljanki Ukrajine otuđio torbicu s mobitelom i ručnim satom. Policija provodi potragu za džeparima i otuđenim predmetima. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene