Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pucala u zrak

Dvojica zatvorenika pokušala pobjeći iz splitskog zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz splitskog zatvora jutros su pokušala pobjeći dvojica zatvorenika, no spriječio ih je policajac na vanjskom izlazu koji je radi upozorenja pucao u zrak, nakon čega su bjegunci svladani.

Uprava za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa priopćila je da su se zatvorenici D.M. i N.P., koji su obavljali poslove pomoćnih kuhara, jutros dali u bijeg trčeći prema vanjskom izlazu iz zatvora. 'Službenik pravosudne policije na vanjskom izlazu iz zatvora zapovjedio im je da stanu ili će pucati jer su trčali prema njemu s namjerom da ga napadnu, svladaju i pobjegnu. Na zapovijed, koja im je ponovljena četiri puta, zatvorenici su se oglušili, i pravosudni policajac je ispalio hitac u zrak radi upozorenja. Nakon toga su stali te su ih pravosudni policajci svladali uporabom fizičke snage i vratili u zatvor', kaže se u priopćenju koje je potpisao ravnatelj središnjeg ureda uprave Branko Peran. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene