Ilustracija (Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL) Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Policajci su kolegu napali u utorak i teško ga ozlijedili. Udaljeni su iz službe i slijedi im disciplinski postupak, javila je policija. Prema neslužbenim informacijama napali su ga zbog žene i slomili mu rebra te izbili zube.


Dvojica zagrebačkih policajaca iz VI. policijske postaje pretukla su trećeg i teško ga ozlijedila na privatnom druženju 17. prosinca, navodno zbog žene.

Vezani članci Teroristički napad u Nici - 1 Uhićen muškarac povezan s terorističkim napadom u Nici. Na drugom kraju zemlje ustrijeljen muškarac koji je prolaznicima prijetio pištoljem Sumnjivi poslovi na Mirogoju - 9 "Sherry, Sherry, natječaj uberi": Kako je bivša dance-zvijezda u rekordnom roku preuzela kućice na Mirogoju

Kako je objavila zagrebačka policija, dvojica policajaca završila su u pritvoru te su privremeno udaljeni iz službe, protiv njih kreće i disciplinski postupak, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako neslužbeno doznaje Telegram, policajci su se potukli na božićnom domjenku i to navodno zbog žene, a napadnutom policajcu ozlijeđeno je oko, slomljena rebra i izbijena dva zuba.