Obavijesti Video Pretražite Navigacija
završili su u pritvoru

Dvojica zagrebačkih policajaca na privatnom druženju pretukla trećeg: Izbili mu zube, slomili rebra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su kolegu napali u utorak i teško ga ozlijedili. Udaljeni su iz službe i slijedi im disciplinski postupak, javila je policija. Prema neslužbenim informacijama napali su ga zbog žene i slomili mu rebra te izbili zube.

Dvojica zagrebačkih policajaca iz VI. policijske postaje pretukla su trećeg i teško ga ozlijedila na privatnom druženju 17. prosinca, navodno zbog žene.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno

Kako je objavila zagrebačka policija, dvojica policajaca završila su u pritvoru te su privremeno udaljeni iz službe, protiv njih kreće i disciplinski postupak, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako neslužbeno doznaje Telegram, policajci su se potukli na božićnom domjenku i to navodno zbog žene, a napadnutom policajcu ozlijeđeno je oko, slomljena rebra i izbijena dva zuba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene