Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevrnuo se čamac

Dvojica ribiča isplivala, za trećim se traga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Uskoka, mjesta u Brodsko-posavskoj županiji, pet ronilaca specijalne jedinice osječko-baranjske Policijske uprave od prijepodneva pretražuju rijeku Savu u potrazi za 37-godišnjim ribičem.

On je sinoć s dvojicom prijatelja u dobi od 43 i 35 godina čamcem pošao u ribolov. Tridesetak metara od obale čamac se prevrnuo zbog neravnomjerno raspoređene težine.

Dvojica ribiča su isplivala na lijevu obalu Save, a 37-godišnjak je nestao. Policija provodi obradu kako bi se utvrdilo ima li osnova prekršajnog djela protiv 43-godišnjeg vlasnika čamca. Obavijest će biti proslijeđena brodskoj lučkoj kapetaniji.

Po riječima glasnogovornice PU-a Kate Nujić policija je dojavu o potonuću čamca zaprimila sinoć oko 19,45 sati, no tada zbog mraka i nepristupačna terena nije bilo moguće organizirati potragu. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene