Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dvojica napadača u Boboti puštena na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica sudionika jučerašnjeg nasilnog upada na skupštinu bobotskih članova Delija, navijača beogradskoga NK "Crvena zvezda", koje je policija jedine uhitila nakon incidenta, pušteni su večeras na slobodu nakon što su saslušani pred istražnom sutkinjom Županijskog suda u Vukovaru Nevenkom Zeko.

Sutkinja Zeko kratko je kazala kako nije pronašla osnove za njihovo pritvaranje, a samim time ni za zadržavanje, te ih je pustila na slobodu.

Pročitajte i ovo Policija u Zvečanu sukobili se s policijom Poznat identitet trojice napadača s Kosova, još se ne zna tko je četvrti Ilustracija niz napada Učestalo nasilje na osječkim ulicama: Policija pronašla još tri napadača, svi su maloljetnici

U nasilnom upadu tridesetak mladića s osječkog područja u bobotski Dom kulture, gdje se održavala skupština "Delija", lakše je ozlijeđeno osam osoba, među kojima dvojica policajaca i dvoje djece.

Nakon fizičkoga sukoba između dviju skupina, napadači su pobjegli, no policija je uspjela jučer uhititi spomenutu dvojicu.

U vezi s jučerašnjim incidentom policija je danas na informativni razgovor privela dvije osobe, te nastavlja istragu kako bi se otkrili svi počinitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene