Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Osijek: Dvoje poginulih u sudaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći kod Osijeka poginule su dvije osobe, dok su dvije zadobile teške i lakše tjelesne ozljede.

Policija je dojavu o sudaru dva vozila osječkih registarskih oznaka zaprimila oko 22.30 sati, a nesreća se dogodila u ulici Nove Dalmacije, u Josipovcu. Poginuli su 41-godišnji vozač i 29-godišnja suputnica vozila, koje je prvo zahvatilo rub kolnika te se potom nekontrolirano počelo kretati po cesti. Vozač tog vozila, rekla nam je glasnogovornica PU osječko-baranjske, Edita Roterbauer, vozio je pod zabranom upravljanja vozilima B kategorije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

U vozilu koje je naletjelo na njih, teške tjelesne ozljede zadobila je 31-godišnja suputnica, dok je 36-godišnji vozač prošao s lakšim ozljedama. Vozač drugog vozila je alkotestiran te je utvrđeno kako nije vozio u alkoholiziranom stanju. Vozač i suputnica u prvom vozilo, kako doznajemo, nisu bili vezani sigurnosnim pojasom. Vozač prvog vozila, umro je u osječkoj bolnici oko 23.10 sati, od posljedica teških ozljeda zadobivenih u sudaru. Njegova suputnica poginula je na licu mjesta.

Roterbauer je dodala kako se sudar bio toliko težak, da su osječki vatrogasci morali vaditi tijela vozača i suputnice iz prvog vozila. Policija će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće o nesreći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene