Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Dvoje Osječana poginulo u sudaru sa šleperom kod Žepča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje hrvatskih državljana iz Osijeka poginulo je u nedjelju u prometnoj nesreći nedaleko Žepča u sudaru njihova automobila s tegljačem.

Po policijskom izvješću, u automobilu marke Polo smrtno su stradali vozač Marko L. (1947) i suvozačica Barbara L. (1950) iz Osijeka. Iz neutvrđenih razloga automobil hrvatskih prometnih oznaka je u tunelu Karaula u ranim popodnevnim satima prešao na lijevu traku puta i izravno se sudario s tegljačem bosanskohercegovačkih prometnih oznaka.

Putnici u osobnom automobilu preminuli su na mjestu nesreće. Policija je obavila očevid, a vatrogasci su rezanjem lima izvukli tijela.

Mediji navode da je vozač tegljača pokušao izbjeći sudar, a na mjestu nesreće nije bilo tragova kočenja. Više od dva sata bilo je blokiran promet na magistralnom putu M-17.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene