Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvoje hrvatskih državljana iz Osijeka poginulo je u nedjelju u prometnoj nesreći nedaleko Žepča u sudaru njihova automobila s tegljačem.


Po policijskom izvješću, u automobilu marke Polo smrtno su stradali vozač Marko L. (1947) i suvozačica Barbara L. (1950) iz Osijeka. Iz neutvrđenih razloga automobil hrvatskih prometnih oznaka je u tunelu Karaula u ranim popodnevnim satima prešao na lijevu traku puta i izravno se sudario s tegljačem bosanskohercegovačkih prometnih oznaka.

Putnici u osobnom automobilu preminuli su na mjestu nesreće. Policija je obavila očevid, a vatrogasci su rezanjem lima izvukli tijela.

Mediji navode da je vozač tegljača pokušao izbjeći sudar, a na mjestu nesreće nije bilo tragova kočenja. Više od dva sata bilo je blokiran promet na magistralnom putu M-17.

Vezani članci Policija, ilustracija Teška nesreća u Daruvaru: Automobilom naletio na dvije djevojčice, obje prevezene u bolnicu Policijski očevid, ilustracija Mladić automobilom sletio s ceste pa udario u kamen i naslagana drva, na mjestu je poginuo