U nedjelju oko 18:30 troje ljudi sukobilo se u ugostiteljskom objektu. Dvoje je ozlijeđeno oštrim predmetom.

Galerija


U ugostiteljskom objektu na Savskoj cesti u Zagrebu u nedjelju oko 18:30 sukobilo se troje ljudi. Zagrebačka policija javlja kako su dvije osobe ozlijeđene oštrim predmetom. 

Vezani članci Policija u Bihaću nakon sukoba migranata U krvavom sukobu migranata iz Pakistana i Afganistana ubijene dvije osobe, 18 ozlijeđenih Azerbajdžanske snage Rusija zabrinuta zbog sukoba: "U Nagorno Karabahu raspoređuju se i džihadisti iz Libije i Sirije"

Sve se odvilo u kafiću Woody Beer Bar. Ozlijeđene osobe prevezene su u bolnicu gdje im se pruža liječnička pomoć, a još uvijek se ne zna koliko su teško ozlijeđeni. Očevid je u tijeku

Jutarnji piše kako su se tri osobe potukle. Obračun se iz kafića preselio na ulicu, a zatim je jedna izbola druge dvije. 

"Mladić je sav krvav stajao uz tramvajsku stanicu i činilo se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste drugi je trčao pred nekim trećim dečkom koji je onda pretrčao kolnik i počeo natjeravati onog prvog koji je stajao na  tramvajskoj stanici zakrvavljen. Iz njega je krv samo kapala. Pretvorili smo se u divlji zapad s obzirom na krvave zločine unazad nekoliko dana", rekla je za jedna stanarka za Jutarnji koji piše i kako je navodno jedna osoba dovedena na obavijesni razgovor, no da nije poznato je li riječ o muškarcu koji je nožem nanio ozlijede dvojici mladića.

Kako doznajemo, najvjerojatnije su se izboli nožem.