Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjekli bagreme i orahe

Dvojac oštetio HŠ za 130.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska policijska uprava izvijestila je danas kako su dvije osobe iz Popovca oštetile Hrvatske šume za oko 130 tisuća kuna.

Naime, kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 26-godišnjakinja i 24-godišnjak iz Popovca od 1. prosinca 2007. do 1. svibnja 2008. godine, u šumskom predjelu 'Večka dolina' i Banovo brdo' - na području Šumarije Batine, posijekli veći broj stabala bagrema i oraha, čime su Hrvatske šume oštetili za oko 126.000 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Malverzacije javnim natječajem Uhićeni Darko Beuk nije šutio na ispitivanju u USKOK-u Slika nije dostupna Unosan posao Šestorica 'napravila' vlastiti deponij

Ujedno je utvrđena osnovana sumnja da su oboje u vremenu od 20. do 25. svibnja ove godine u predjelu 'Buziklica', također na području Šumarije Batina, posijekli oko 20 prostornih metara bagrema, pričinivši tako štetu od oko 4.500 kuna, ističe PU osječko-baranjska.

Obavljenom pretragom doma i drugih prostorija, kojima se koriste osumnjičenici, pronađene su i uz potvrdu oduzete dvije motorne pile i osam prostornih metara drva za ogrjev.

Protiv osumnjičenih bit će podnesena kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela teške krađe i krađe, navodi policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene