Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Usklađivanje' PDV-a

Dvije žene varaju umirovljenike na području Sesveta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U našu se redakciju javio čitatelj koji nam je kazao da u Sesvetama dvije žene koje se predstavljaju kao djelatnice mirovinskog od umirovljenika traže novac.

Na području Sesveta u Zagrebu dvije ženske osobe od umirovljenika traže 3.000 kuna, kako kažu, 'zbog usklađivanja PDV-a, na temelju kojih će im sljedeći dan mirovinsko isplatiti 25.000 kuna razlike', javio je Dnevnik.hr-u jedan čitatelj koji vjeruje da te iste osobe umirovljenike varaju na širem području grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi

'Naime, majka mi je prevarena na isti način, te je od strane policije u Sesvetama pozvana na razgovor', napisao nam je čitatelj.

>> Lažni djelatnik HEP-a očitao brojilo i odlepršao sa 900 kuna

Opisao je kako je jedna mlađa ženska osoba došla u kuću njegove majke u Sesvetama i predstavila se kao djelatnica mirovinskog osiguranja. Druga je žena sjedila u automobilu i pričala na mobitel.

>> Predstavila se kao djelatnica banke i starici ukrala više stotina tisuća kuna

Kontaktirali smo policijsku upravu zagrebačku u kojoj su nam kazali da su upoznati sa ovim slučajem, ali da je prijava još u tijeku te stoga ne mogu dati više informacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene