Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Međimurska policija nakon liječničke dojave utvrdila je da se 34-godišnja žena 23. prosinca otrovala ugljičnim monoksidom te da je dan kasnije u istom stanu plinom otrovano dvoje djece i 38-godišnjakinja.


34-godišnjoj ženi 23. prosinca oko 22 sata pozlilo je u kupaonici stana te je prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovec gdje je zadržana na liječenju. Dan kasnije u kuhinji istog stana oko 10 sati ujutro pozlilo je 12-godišnjaku, a isti dan u 18 sati pozlilo je jednogodišnjem djetetu i 38-godišnjoj ženi. Svi su prevezeni u bolnicu u Čakovec, a nakon ukazane liječničke pomoći djeca su puštena kući dok je 38-godišnjakinja zadržana na promatranju. PU međimurska izvještava kako je na mjesto događaja izašao djelatnik 'Međimurje plina' i mjerenjem utvrdio da je u kupaonici i hodniku  koncentracija ugljičnog monoksida  480 ppm dok je dozvoljena  koncentracija 30 ppm.

Vezani članci Slika nije dostupna Dvoje djece otrovano ugljičnim monoksidom Slika nije dostupna Sve više otrovanih, a dimnjačarima se zatvaraju vrata!