Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mlade delinkventice

Djevojke uhićene nakon neuspješne provale: Pokušale opljačkati 66-godišnjaka, uhvaćene kad su izlazile iz zgrade

Policija, ilustracija (Foto: PU istarska)
Policija, ilustracija (Foto: PU istarska) PU istarska
Aktualno Galerija +0 Policija, ilustracija (Foto: PU istarska) Galerija 1/1 >>
Zagrebački policajci dovršili su u utorak kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom i 22-godišnjakinjom koje se sumnjiči za tešku krađu u pokušaju, dok je mlađa provalnica osumnjičena i za krađu nakita vrijednog 10.000 kuna.

Policija sumnja kako su 21-godišnjakinja i 22-godišnjakinja prošlog petka pokušale provaliti u stan 66-godišnjaka u Nazorovoj ulici, no u tome nisu uspjele. Prilikom izlaska iz zgrade uočili su ih policajci koji su ih priveli radi kriminalističkog istraživanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Mlađa provalnica osumnjičena je i da je sa zasad nepoznatom osobom 29. svibnja provalila u stan 68-godišnjakinje u Žumberačkoj ulici, odakle su odnijele nakit vrijedan 10.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, uz posebno izvješće koje je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, dok će protiv 22-godišnjakinje kaznena prijava također biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene