Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Auto inspektora narko-odjela

Dvije osobe uhićene zbog paljenja automobila dubrovačkog policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe uhićene su kasno popodne na dubrovačkom području u policijskoj istrazi u vezi s paljenjem automobila inspektora dubrovačkog narko-odjela Luke Delije, doznaje se od načelnika Ureda Ravnatelja policije, Krunoslava Borovca.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska kratko je, naime, priopćila kako su popodne oko 17 sati policajci PU dubrovačko-neretvanske, u suradnji s djelatnicima Ravnateljstva policije, počeli kriminalističku istragu nad više osoba s dubrovačkog područja zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Načelnik Ureda Ravnatelja policije je također potvrdio kako se nad uhićenima 'provodi obrada, nakon koje će biti poznato više detalja'.

Luka Delija, inspektor Odjela za suzbijanje opojnih droga PU dubrovačko-neretvanske, kojemu je sredinom rujna ove godine zapaljen automobil, sudjelovao je u nizu akcija protiv kriminalnog narko-miljea. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene