Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prometna nesreća

Užas na izlazu iz tunela Učka! Dvije osobe smrtno stradale, autom se zabio u betonski blok

Aktualno Galerija Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka Foto: Damir Skomrlj/Cropix Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka Foto: Damir Skomrlj/Cropix Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka Foto: Damir Skomrlj/Cropix Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka Foto: Damir Skomrlj/Cropix +4 Dvije osobe smrtno su stradale u nesreći u tunelu Učka Galerija 1/9 >>
U tijeku je očevid prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Dvije osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći na izlazu iz tunela Učka. 

Prometna nesreća dogodila se u 19 sati s istarske strane tunela, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Mario Topolovec, sin radnika Odron smeća Sin stradalog radnika s Jakuševca: "Tužit ćemo Grad Zagreb, tata je trebao ići u mirovinu, a sada je invalid"

U prometnoj nesreći sudjelovalo je samo jedno vozilo bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka.

Okolnosti nesreće u kojoj su dvije osobe poginule, a dvije ozlijeđene osobe prevezene u riječku bolnicu, još se utvrđuju. Policija na mjestu događaja provodi očevid, rekla je Hini glasnogovornica istarske PU.

Glas istre piše da je u vozilo na izlazu iz tunela udarilo u betonski otok znatno većom brzinom od dopuštene, a u vozilu su bile četiri muške osobe.

"Zbog prometne nesreće kroz tunel Učku vozi se usporeno uz kolone su i zastoje. Vozače molimo za strpljenje.", stoji na stranicama Hrvatskog autokluba.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene