Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Splitu i kod Muća

Dvije osobe poginule na dalmatinskim cestama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva muškarca izgubili su živote u prometu na širem splitskom području u noći sa subote na nedjelju.

Andrija K. (83) pogunuo je u Splitu, na predjelu Meje, oko 23 sata u subotu, upravljajući osobnim vozilom marke Fiat. Izgubio je nadzor nad automobilom, sletio je van kolnika i udario u parkirani Renault. Upomoć su priskočili prolaznici, ali jedino što su mogli bilo je izvući mrtvo tijelo iz vozila.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Ostani živ i spasi druge - 3 "OSTANI ŽIV I SPASI ŽIVOTE" Je li slika na cesti odraz našeg društva? "To su najčešće oni bogati i bahati, koji lako plaćaju kazne. I oni koji su na rubu društva"

Obavljen je očevid, a tijelo je odvezeno na patalogiju gdje će se obdukcijom utvrdili točan uzrok smrti.Druga se nesreća dogodila u Postinju Donjem, kod Muća, u njoj su sudjelovali VW Caddy karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak te Škoda Favorit bez registracije u kojoj su bile dvije osobe.

Jedan od njih smrtno je stradao, drugi je teško ozlijeđen, bore mu se za život. Identitet poginulog obitelj tek treba potvrditi, navodno ej riječ o mještaninu. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene