Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poledica kod Požege

Dva vozača sletjela s ceste na istom mjestu u deset minuta: Policija prijavila i njih i tvrtku za održavanje cesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći sa srijede na četvrtak u mjestu Ivandol kod Požege u samo deset minuta zbog poledice su na istom mjestu sletjela dva automobila, javlja policija.

U četvrtak oko 3:25 u mjestu Ivandol 37-godišnjak je vozio automobil marke Chevrolet požeških registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Vozio je prebrzo, pa je zbog poledice izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u putni kanal. Protiv vozača slijedi prekršajni nalog.

Desetak minuta kasnije, oko 3:35, na istom mjestu 69-godišnji vozač je vozio automobil marke Volvo požeških registarskih oznaka.

Zbog prebrze vožnje sletio je s ceste u putni kanal. Vozač u Volvu udario je u bočnu stranu Chevroleta koji se otprije nalazio u kanalu.

Vozačima je na mjestu predan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja, a budući da tvrtka nadležna za održavanje ceste nije vodila brigu i poduzela potrebne mjere, počinila je prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, poručuju iz PU požeško-slavonske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene