Obavijesti Video Pretražite Navigacija
spriječena preprodaja droge

Velika policijska akcija u Zagrebu: Snoopy i Maša ponovno nanjušili kokain

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zajedničkom policijskom akcijom spriječena je daljnja preprodaja kokaina.

U četvrtak su policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - PNUSKOK, Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Hrvatske su, u suradnji s redarstvenim vlastima BiH, policijom Banje Luke, proveli zajedničku koordiniranu aktivnost usmjerenu na suzbijanje međunarodnog krijumčarenja droga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

U jutarnjim satima na prometnicama šireg područja Zagreba policajci su kontrolirali dva motorna vozila hrvatskih registracijskih oznaka kojima su upravljali 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH.

Dva službena policijska psa za detekciju droga, Snoopy i Maša, pregledali su zaustavljena vozila i pozitivno reagirali, a što je pokazalo sumnju da se u vozilima prevozi droga.

Nakon provedene pretrage vozila utvrđeno je da su dvojica muškaraca u vozilima prevozili ukupno 2,442 kg kokaina u dva pakiranja, a droga je bila namijenjena daljnjoj preprodaji na ilegalnom narkotržištu.

Opisanom zajedničkom međunarodnom policijskom aktivnošću spriječena je daljnja preprodaja zaplijenjenog kokaina, a ujedno je zaplijenjeno i 6500 eura.

Osumnjičeni muškarci danas su predani pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene