Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoren osumnjičenik

Dva puta pokušao kombijem pregaziti bivšeg poslovnog partnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija dovršila je istragu nad 21-godišnjakom iz Karlovca kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak navečer u Zadru kombijem pokušao pregaziti 27-godišnjeg Zadranina, a u isto je pokušao učiniti i dan ranije, izvijestila je PU Zadarska.

Nakon dovršene kriminalističke istrage 21-godišnjak je pritvoren u zadarskom zatvoru.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Glasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan rekao je da se oštećeni 27-godišnjak vozio biciklom, te da je u zadnji trenutak uspio izbjeći kombi vozilo kojim je na njega nasrnuo 21-godišnjak. Kad je shvatio da mu se ista stvar dogodila drugi dan za redom, prijavio je slučaj zadarskoj policiji.

>> Zagreb: Potukli se pa ga pokušao pregaziti automobilom

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o bivšim poslovnim partnerima, koji su neko vrijeme zajedno radili na poslovima prikupljanja željeza po Zadru. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene