Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U noćnom klubu u Župi dubrovačkoj u subotu je oko 3 sata više muškaraca napalo trojicu policijskih službenika.


Službenike dubrovačko-neretvanske Policijske uprave, koji su bili izvan službe, napali su najprije verbalno, a potom i fizički. Kako je priopćeno iz PU-a, dvojica su policajaca u dobi od 24 i 35 godina lakše ozlijeđena, što je utvrđeno u dubrovačkoj bolnici.

Vezani članci Hobotnica napala čovjeka u Australiji 04 Hobotnica u plićaku napala geologa: ''Voda je odjednom postala mutna...'' Najneobičniji kandidati na izborima - 1 Najneobičniji kandidati na lokalnim izborima: Od vozača dostavnih kolica do modernog hrvatskog Sizifa

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 38-godišnjak i 20-godišnjak iz Dubrovnika, koji su se nalazili u skupini više muških osoba, počinili kazneno djelo nasilništva.

Kaznene prijave i nastavak krim- istrage

U dogovoru s državnim odvjetništvom osumnjičeni 38-godišnjak danas je kazneno prijavljen i doveden u Istražni centar županijskog suda u Dubrovniku, a 20-godišnji osumnjičenik bit će kazneno prijavljen za isto kazneno djelo kad bude pronađen. Kriminalističko istraživanje se nastavlja. (Hina)