Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dok su bili izvan službe

Dubrovnik: Napali trojicu policajaca u noćnom klubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noćnom klubu u Župi dubrovačkoj u subotu je oko 3 sata više muškaraca napalo trojicu policijskih službenika.

Službenike dubrovačko-neretvanske Policijske uprave, koji su bili izvan službe, napali su najprije verbalno, a potom i fizički. Kako je priopćeno iz PU-a, dvojica su policajaca u dobi od 24 i 35 godina lakše ozlijeđena, što je utvrđeno u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 38-godišnjak i 20-godišnjak iz Dubrovnika, koji su se nalazili u skupini više muških osoba, počinili kazneno djelo nasilništva.

Kaznene prijave i nastavak krim- istrage

U dogovoru s državnim odvjetništvom osumnjičeni 38-godišnjak danas je kazneno prijavljen i doveden u Istražni centar županijskog suda u Dubrovniku, a 20-godišnji osumnjičenik bit će kazneno prijavljen za isto kazneno djelo kad bude pronađen. Kriminalističko istraživanje se nastavlja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene