Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKO UBOJSTVO

Dubrovčanina koji je ubio majku i teško ranio oca pustili iz bolnice pa predali pritvorskom nadzorniku

Teško ubojstvo u Dubrovniku - 5
Teško ubojstvo u Dubrovniku - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Teško ubojstvo u Dubrovniku - 4 Teško ubojstvo u Dubrovniku - 4 Foto: DNEVNIK.hr Teško ubojstvo u Dubrovniku - 2 Teško ubojstvo u Dubrovniku - 2 Foto: DNEVNIK.hr Teško ubojstvo u Dubrovniku - 3 Teško ubojstvo u Dubrovniku - 3 Foto: DNEVNIK.hr Teško ubojstvo u Dubrovniku - 5 Teško ubojstvo u Dubrovniku - 5 Foto: DNEVNIK.hr +0 Teško ubojstvo u Dubrovniku - 1 Galerija 1/5 >>
Tridesetsedmogodipnjak je početkom lipnja pucao u majku i oca, a nesretna žena u bolnici je preminula od zadobivenih ozljeda. Zbog zdravstvenih problema ubojica je neko vrijeme bio u bolnici, no sad je predan pritvorskom nadzorniku.

Muškarac u dobi od 37 godina koji je osumnjičen da je 3. lipnja, u obiteljskoj kući u Postranjskoj ulici u Dubrovniku, pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju, koja je od zadobivenih ozljeda naknadno preminula, pušten je iz dubrovačke bolnice, gdje je bio smješten zbog zdravstvenih problema, te je rano jutros, uz posebno izvješće, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

37-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela i to teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske. 

Policija je za počiniteljem tragala satima, a na ulicama su bile duge cijevi dok je veći dio grada bio u blokadi. Majka je dan poslije preminula, a otac je i dalje u bolnici. 

Nesretna 67-godišnjakinja imala je teške povrede glave i krvarenje u mozgu.

Zdravstveno stanje 68-godišnjeg oca je nepromijenjeno. Još se uvijek nalazi u dubrovačkoj bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene