Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijelaz Karasovići

Mladi Albanac kod Dubrovnika uhvaćen s 4,55 kilograma heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka policija zaplijenila je više od 4,5 kilograma heroina na graničnom prijelazu Karasovići.

Osumnjičenog albanskog državljanina, u čijem je automobilu nađena droga, policija je predala pritvorskom nadzorniku, izvijestila je u nedjelju dubrovačko-neretvanska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao Zaplijenjena droga U Nizozemskoj Pala krijumčarska skupina: U kutije s bananama sakrili gotovo osam tona kokaina

Na granični prijelaz je u subotu, 6. svibnja, oko 1 sat ujutro stigao automobil albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 21-godišnji državljanin Albanije. Granična policija i djelatnici carine su, zbog sumnje na krijumčarenje, zatražili nalog za pretragu vozila i prepravljenom prostoru u vozilu pronašli su osam paketa s ukupno 4 kilograma i 550 grama heroina, priopćila je policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja albanski je državljanin, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene