Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštetila staricu za 36 tisuća kuna

Državljanka Srbije varala i krala u Zadru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje i utvrdila osnovanu sumnju da je uhićena 61-godišnja državljanka Srbije prevarila i okrala 77-godišnju Zadranku, kojoj je na prijevaru najprije uzela deset tisuća kuna i tisuću švicarskih franaka, a zatim iz dnevne sobe ukrala i pet tisuća franaka.

Policija podsjeća kako je 26. srpnja na graničnome prijelazu Bregani uhićena 61-godišnja državljanka Srbije, a nju i 43-godišnjakinju s područja Vrbovca policija sumnjiči da su zajedno dovele u zabludu Zadranku te je oštetile za 36 tisuća kuna. Uhićena 61-godišnjakinja jučer je uz kaznenu prijavu privedena istražnome sucu Županijskoga suda u Zadru.

Pročitajte i ovo Hotel New Yorker u New Yorku Našao rupu u zakonu pa pet godina živio besplatno u hotelu, a onda zbog pohlepe sam sebe zeznuo Ilustracija Brutalna prijevara Htio uložiti novac pa učinio kobnu stvar: Ostao bez čak 170 tisuća eura

Policija ističe kako su 25. svibnja u Foši, u Zadru, dvije žene prišle 77-godišnjoj Zadranki i ponudile da će joj sa sina skinuti uroke. Povjerovavši im, kako ističe policija, Zadranka im je dala 10 tisuća kuna i tisuću švicarskih franaka. Iskoristivši njezinu nepažnju, državljanka Srbije je iz dnevne sobe u stanu u koji ih je dovela Zadranka otuđila još pet tisuća franaka. U lipnju je uhićena i 43-godišnjakinja s područja Vrbovca protiv koje je podnesena kaznena prijava zbog prijevare. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene