Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan napad u Zagrebu

Drvenim palicama napali konobara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanin Slovenije star 39 godina i hrvatski državljanin star 16 godina osumnjičeni su da su jučer na zagrebačkoj Peščenici, uz pomoć nepoznatog pomagača, fizički napali 21-godišnjaka.

Dvojica osumnjičenih muškaraca ušli su jučer oko 9,30 sati u pizzeriju u Getaldićevoj ulici te prišli muškarcu koji tamo radio kao konobar. Kada je na upit prvoosumnjičenog je li zaposlen u pizzeriji oštećeni potvrdno odgovorio, ovaj ga je pozvao da izađu van i fizički se obračunaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete

Kada je oštećeni odbio prijedlog, trojica napadača izvadila su drvene palice te napadali konobara koji je pokušao otići do telefona. Pao je na pod, a trojac ga je nastavio cipelariti. Odjednom su prestali s nasiljem, napustili kolak i odvezli se u nepoznatom smjeru automobilom Fiat Tipo slovenskih registracijskih oznaka. Oštećenom je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je ustanovljeno da je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene