Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Dramalj: Pronađeno tijelo nestalog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ranim jutarnjim satima u moru kod Kačjaka, nedaleko Dramlja, ribar je pronašao beživotno tijelo muškarca za kojim je trajala koordinirana potraga na moru od ranih jutarnjih sati, priopćilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimila je noćas, četrdesetak minuta iza ponoći, dojavu vlasnika plastične brodice da se 33-godišnji M. F. jučer u predvečerje iz uvale Klimno na Krku zaputio prema Omišlju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

Nestali se posljednji puta javio mobitelom oko 21 sat od kada je bio nedostupan vlasniku brodice i članovima obitelji pa je pokrenuta akcija traganja i spašavanja, u koordinaciji sa Lučkom kapetanijom Rijeka, Lučkom ispostavom Crikvenica i Pomorskom policijom Krk.

>> U Ljubačkom zaljevu pronađeno tijelo nestalog Austrijanca

Jutros nešto iza 7 sati u uvali Peškera pronađena je tražena brodica kako pluta prazna, a nedugo zatim, u 7.50 sati Lučka Ispostava Novi Vinodolski zaprimila je dojavu ribara koji je na površini mora uočio beživotno tijelo traženoga muškarca, na poziciji Kačjaka oko jedne nautičke milje od obale, nedaleko Dramlja, stoji u priopćenju.

Po dolasku na poziciju tijelo utopljenika preuzela je posada broda 'Vid' do dolaska Pomorske policije Krk, i mrtvozornika. Pronađena brodica odvezena je u luku Crikvenica, gdje ju je preuzela policija kako bi istražila nesreću. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene